Tiina Elomaa, Nallepaini & bjj

- Aloittanut v. 2012, BJJ musta vyö
- Flow Combatilla Tiinan vastuulla on 7-11 -vuotiaille suunnattu lasten BJJ ja lisäksi tämä monitoiminainen tuurailee tarvittaessa myös aikuisten BJJ:ssa, lukkopainissa ja kuntonyrkkeilyssä. Tiinalla on vuosien kokemus BJJ-treenien vetämisestä ja erityisesti Tiinan mimmipainit on jääneet monien mieleen (ehkä näitä on tarjolla vielä tulevaisuudessa).
- Tiina on tuleva sosionomi ja töissä lastensuojelussa. Vapaa-aika kuluukin mukavasti treenisalilla ja suurperheen arkea pyörittäessä (6 lasta!).
- Saavutukset: Ahkeralla kisaajalla on takanaan n. 100 BJJ- ja lukkopainimatsia. Tiina kävi pari kertaa pyörähtämässä myös MMA-kehässä ja totesi, että tatami vetää enemmän puoleensa. Mitaleita löytyy vähän joka lähtöön jopa EM-kisoista asti.
- Boomerjj®:n toinen perustaja: Kiertää aktiivisesti vierailemassa muilla saleilla Suomessa ja ulkomailla. Reissuja on kertynyt vuosien aikana reippaasti ja tarkoituksena jatkaa vähintään samaan tahtiin seuraava vuosikymmen.
- FUN FACT: Tiinalla on usein jotain hukassa: Se voi olla avaimet, rahapussi, vuosi tai oman lapsen nimi.

Maaria Haltsonen, jooga/kehonhuolto & bjj

- Aloittanut v. 2012, BJJ musta vyö
- Flow Combatilla Maaria vetää satunnaisesti BJJ- ja lukkopainitreenejä.
- Maaria on ammatiltaan ravitsemusterapeutti (TtM) ja erikoistunut liikuntaravitsemukseen, joten myös ravitsemusaiheisia luentoja on tiedossa salin tiloissa.
- Saavutukset: BJJ- ja lukkopainikisatatameilla n. 100 matsia. Viime vuosina mitaleja on kertynyt lähinnä seniorisarjoista, mutta elämäntehtävänä käydä vielä säännöllisesti kiusaamassa nuorempia SM-kisoissa.
- Boomerjj®:n toinen perustaja; nämä "seniorimummot" mm. vierailee ahkerasti muilla saleilla Suomessa ja ulkomailla. Oikeastaan mitä pidemmälle pääsee reissaamaan, sen parempi.
- FUNFACT: Maarialla on aina tai ainakin usein jokin paikka rikki. Oikeutettu todennäköisesti Suomen klesaisin joogaopettaja -titteliin.

Jari Illikainen, lukkopaini & bjj

- Aloittanut v. 2009, BJJ musta vyö.
- Flow Combatilla Jari vetää pääasiassa lukkopainitreenejä, mutta tarvittaessa tuurailee brassijujutsuakin
- Kamppailu-uran Jari aloitti vuonna 2009 vapaaottelulla (MMA) ja siirtyi eläköityessään kokoaikaiseksi jujutsukaksi.
- Saavutukset: Jarilla on kisakokemusta yli 40 vapaaottelumatsista, lukkopainista ja brassijujutsustakin n. 100 ottelun verran. MMA:ssa Jari on voittanut amatöörien pohjoismaiden- ja maailmanmestaruudet. Lukkopainista ja BJJ:sta on kertynyt myös runsaasti jalometalleja.
- Jari kertoo painityylinsä olevan modernin jujutsun puolella ja mahdollisimman pyörivää. Tämän monet treenikaverit voivat varmasti allekirjoittaa, sillä Jarin kanssa painiessa harvemmin tietää mitä tulee tapahtumaan.
- Aamuisin Jari on rakennusmies, iltapäivällä jujiteiro ja iltaisin tietokonepelien sotilas.
- FUN FACT: Jarin on todistetusti nähty ottavan kisojen alkulämpät nojaamalla lämpimään patteriin.

Antti Rantala, bjj & Nallepaini

- Aloittanut v. 2008, BJJ musta vyö
- Flow Combatilla Antti vetää lasten BJJ-treenejä ja toimii lasten vastuuvetäjänä.
- Antin tyyli on laadukasta old school-jujutsua ja treenejä kannattaakin ehdottomasti tulla testaamaan! Paitsi että Antti on osaava opettaja, niin treeneissä lentää usein läppä ja vähintään niiden kertojaa naurattaa.
- Ammatiltaan Antti on rakennusmies ja sellaista asiaa ei ole, mitä Antti ei osaisi rakentaa! Myös näppärästä salistamme saamme pitkälti kiittää näitä seuramme hallituksen raksamiehiä.
- Saavutukset: Pari lasta, 6 matsia ja 7 häviötä.
- FUN FACT: Tyttöystävä kertoo, että Antilla olisi kisakokemusta enemmänkin, jos ei olisi niin huono häviämään.

Aki Selkälä, bjj & lukkopaini

- Aloittanut v. 2003, BJJ musta vyö
- Flow Combatilla Aki vetää lukkopainia sekä brassijujutsua. BJJ/lukkopaini pystytreenejä on myös tiedossa, sillä Akin mukaan kaikkien harrastajien pitää osata vähintään pystytreenin perusteet!
- Saavutuksia: Ei.
- Akin painityyli on tyyppiä "Hajoita ja hallitse tai tee vähintäänkin rannelukko". Eräs treenikaveri kuvaa Akia rullaavaksi järkäleeksi.
- FUN FACT: Aki tietää vastauksen kysymykseen kuin kysymykseen. Jos ei tiedä, niin kertoo sen sinulle kun seuraavan kerran näette.

Toni Isomäki, bjj & lukkopaini

- Aloittanut v. 2009, BJJ musta vyö
- Flow Combatilla Toni on päävastuussa BJJ/lukkopainin peruskurssin vedosta. Toni vetää myös BJJ:n viikkotunteja ja tarvittaessa lukkopainiakin.
- Saavutukset: Finnish Open kultaa jokunen vuosi sitten ja joitain muitakin mitaleita. Kovin saavutus kuitenkin ajoissa saapuminen treeneihin.
- Tonin jujutsutyyli on modernia ja uuden oppiminen jatkuvana tavoitteena. Tonilta treenikaverit saavatkin jatkuvasti hyviä vinkkejä oman pelin kehittämiseen.
- FUN FACT: Toni saa parhaimmat jujutsu-ideat ollessaan suihkussa.

Marianna Iivarinen, kuntonyrkkeily

- Aloittanut Muay Thain ja nyrkkeilyn vuonna 2015. Ohjannut kuntonyrkkeilyä vuodesta 2020.
-Flow Combatilla Mariannan vastuulla ovat kuntonyrkkeilyn peruskurssi sekä viikkotunnit. Treenit sopivat kaikille ikään, sukupuoleen ja kuntotasoon katsomatta. Voit olla varma, että valloittavan Mariannan tunneilla on hauskaa ja saat haastaa itseäsi juuri sinulle sopivissa määrin!
- Vapaa-ajalla Marianna pyörittää "eläintarhaa" ja ratsastaa. Hevoset ja lapset ovatkin lähellä Mariannan sydäntä. Ystävä kertoo, että Mariannan saa myös helposti houkuteltua mukaan vaikka millaiseen seikkailuun.
- FUN FACT: Marianna rakastaa kaikkea makeaa ja mm. jäätelöä ei Mariannan mukaan edes lasketa herkuksi.